úterý 19. dubna 2016

Návštěva knihovny #3

Zdravím,
jako správný knihomol jsem tady opět s článkem do rubriky návštěva knihovny. Dneska jsme se s kamarádkou vydaly o volné hodině do knihovny (taková ta výhoda, když máte knihovnu v podstatě vedle školy :D). Kamarádka šla pro klasiku z doporučené četby a já konečně pro první díl Bavettových - Nebezpečnou lásku. Takže co jsem si nakonec odnesla?





Jak jste nejspíš stihli zpozorovat domů jsem si odnesla hned tři knížky... To je na mě sice málo, ale ten pocit, kdy je všech stopadesát knížek, které si chce člověk přečíst, vypůjčených, nejspíš taky znáte... :)


Konečně jsem se odhodlala zeptat se knihovnice, což běžně nedělám, ale tentokrát jsem byla donucena. No přece nebudu číst sérii od prostředka... :D Moje odvaha se vyplatila (hlavně by mě zajímalo, koho napadlo dát první díl troufnu si říct oblíbené série do skladu... toto člověk nepochopí :D)


Poslední dobou jsem docela přesycená YoungAdultek, takže jsem chtěla něco pro zpestření a vím, že Dan Brown nezklame. Přestože thrillery běžně nečtu, Robert Langdon si mě plně získal. Škoda, že zrovna tady nevystupuje.


Ano docela si protiřečím, tvrdím, že YA už nechci poslední dobou ani vidět a najednou si půjčím knížku, která do tohoto žánru přesně zapadá... No, nechtěla jsem jít nahoru, kde si většinu YA knížek půjčuji a ani jsem tam nešla, ale když už jsem ji viděla vystavenou nejspíš jako novinku, neodolala jsem a rozhodla se udělat si vlastní názor.


Jinak překvapivě, i když jsem psala, že unboxingů se ode mně nedočkáte, objednávám si balíček z megaknih, takže se na jednu rozbalovačku můžete brzy těšit... :)

7 komentářů:

  1. Moc pěkné úlovky z knihovny :) Megan jsem právě dočetla, je to taková pohodová oddechovka :) A Dan Brown mě taky nikdy nezklame :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) přesně to od ní čekám, proto začnu Brownem a Megan si nechám na konec... oddechovek mám momentálně po krk :D

      Vymazat
  2. nebezpečnou lásku si stoprocentně užiješ :) i další díly jsou super !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :) moc se těším, až si je přečtu, když už teď mám všechny půjčený :)

      Vymazat
  3. Nebezpečná láska se mi moc líbila. A Megan bych si také ráda přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na Nebezpečnou lásku se těším, ale od Megan si moc neslibuju :)

      Vymazat
  4. There is shocking news in the sports betting industry.

    It's been said that any bettor needs to see this,

    Watch this now or quit betting on sports...

    Sports Cash System - SPORTS CASINO ROBOT

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář a budu se snažit na něj odpovědět! Uvítám nápad, radu i kritiku... můžete mi napsat i na irena.kadava@gmail.com