pátek 8. července 2016

Prázdninový read-a-thon | Moje výsledky

Jak všichni asi víte, od minulého pátku probíhal prázdninový read-athon, který pořádala Ada w. z blogu Moje malá knihovna. Tak pojďme si shrnout, kolik jsem toho za ten krátký prázdninový týden stihla přečíst. Moje čtecí plány najdete ZDE. Předem upozorňuji, že jsem kromě čtení provozovala i jiné činnosti např. uklízení, chození ven s kamarádkou, nebo hlavně spaní, takže moje výsledky nebudou nijak oslňující.


Pátek 1. 7. - jako první začínám číst Mořeplavce, kde mi z celkových 1016 stran zbývá 398. První den jsem se docela snažila a stihla přečíst 244 stránek.

Sobota 2. 7. - Spokojeně dočítám zbývajících 154 stránek a s tím výsledkem pro dnešek končím.


Neděle 3. 7. - Pokračuji přesně podle plánu Městem z kostí, kde mi chybí 332 stránek z celkových 416. Polevuji v tempu, mám přečtených 84 stránek. K výsledku přidávám 10 stránek z eknihy Everything, everything. Dohromady - 94 stránek.

Pondělí 4. 7. - Poměrně uspokojující výsledek 151 stránek z Města z kostí.

Úterý 5. 7. - Opět ne příliš dokonalý výsledek, ale konečně dočítám Město z kostí - 96 stránek.


Středa - 6. 7. - Přicházím s posledním bodem svých čtecích plánů a na Město z Kostí rovnou navazuji na Město z popela, kde končím na 280 stránkách, což je zatím můj nejlepší výsledek. Tentokrát se opět přemáhám a pokračuji v Everything, everything - opět 10 stránek. Můj dnešní výsledek čítá 290 stránek a já jsem nadmíru spokojená. Nejspíš už si začínám uvědomovat, že se blíží konec a já si musím vylepšit skóre.

Čtvrtek 7. 7. - Poslední den doháním výsledky, dočítám Město z popela - 119 stran a s novými silami se vrhám na Město ze skla, kde zdolávám pěkných 74 stran. Těžce si uvědomuji, že nutně musím dočíst Everything, everything, takže jdu spát s mobilem a předsevzetím, že to stihnu dočíst. Naneštěstí usínám s překvapivým výsledkem 33 stránek. Moje celkové dnešní skóre je 226 stran.


Celkový výsledek: 1235 stránek

Můj výsledek by samozřejmě mohl být lepší, ale není to tak zlé. Díky tomu, že jsem si nenašla tolik času během dne jsem své výsledky doháněla v noci, kdy jsem byla schopná číst si klidně do 3 ráno. Já jsem si za hlavní cíl zvolila zbavit se čtecí krize a opět se na prázdniny dostat do tempa, což se mi podařilo. Kromě Everything, everything, které jsem nestihla dočíst a strašně mě to mrzí (pořád mi ještě chybí 53 stránek), se mi vlastně podařilo splnit všechny moje čtecí plány, takže spokojenost velká. Až příště někdo bude pořádat nějaký read-a-thon, opět se ráda připojím! :D 

8 komentářů:

  1. Tak to moc gratuluju! Jsem ráda, že se ti taky dařilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ale jak jsem se dívala, tebe jsem tentokrát nepřekonala, takže taky gratuluji :)

      Vymazat
  2. To je krásný čtenářský výkon :) Do tempa jsi se určitě dostala, přeji, ať Ti to přes prázdniny vydrží :) Krásné letní dny přeji :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je vážně spousta stránek, takže super! :). MYslím, že tempo je nasazeno královské, tak aby po prázdninách ještě bylo co číst :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) no konečně se mi podařilo vyhrabat z té čtecí krize :D

      Vymazat
  4. Já myslím, že sis vedla skvěle! Obdivuju tě za Mořeplavce, protože více jak 100 stran není snadné přečíst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) S Mořeplavcem byl akorát problém se ke čtení donutit - pak už se to četlo samo :D ...to mi vlastně připomná, že se teď budu muset dokopat k napsání recenze :)

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář a budu se snažit na něj odpovědět! Uvítám nápad, radu i kritiku... můžete mi napsat i na irena.kadava@gmail.com